Lätt Cake Designs för att göra din egen bröllopstårta

Att ha en bröllopstårta professionellt gjord kan kosta en brud hundratals kanske tusentals dollar. Jag har gjort och designade flera bröllop kakor. Jag har också lärt brudar hur man designar en vacker tårta för en bråkdel av kostnaden. Följande bröllopstårta design är fantastisk och kan göras för $ 35 till $ 100. Kostnaden för kakan beror på hur många gäster kommer och hur utsmyckade bruden väljer att göra henne bröllopstårta.

Rund blom bröllopstårta
För att göra denna design bröllopstårta behöver tre stora runda kaka kastruller. När kakorna är bakade, låt dem svalna. Täck en tunn träbit med aluminiumfolie. Se till att denna träbit är något större än den största kakan. Du kan också använda en kartong kaka styrelse. Täck toppen av folien med snörning papper tallriksunderlägg. Placera den största rund kaka på mitten av brädet. Frost kakan med ditt val av glasyr.

När du är klar glasyr bottenskiktet, plats 3-4 tandpetare jämnt fördelade i mitten av kakan. Se till att tandpetare håller fast endast halvvägs in i kakan. Försiktigt placera nästa största kakan på mitten, ovanpå bottenskiktet. De tandpetare hjälper kakan att stanna på plats. Frost detta nästa avsnitt av kakan. Placera tandpetare jämnt fördelade i centrum, och halvvägs in i kakan. Placera den minsta rund kaka på toppen, mitten av mellanskiktet. Frost det översta lagret av kakan. Du kan lägga till så många lager som du vill följa detta mönster.

När bröllopstårta är helt matt, är det dags att dekorera. Placera några siden blommor på toppen av bröllopstårtan och sporadiskt runt varje lager av kakan. Limma ett par blommor på spets ombord håller bröllopstårta. Du kan också använda riktiga blommor för denna design. Om du använder riktiga blommor, placera dem på moset dagen för bröllopet.
Diamond Monogrammed Cake

Denna bröllopstårta design är enkel men elegant. För att göra en diamant monogrammed kaka behöver två olika stora fyrkantiga kaka stekpannor. När kakorna är bakade, låt dem coola. Täck en tunn bit trä eller kartong kaka ombord med aluminiumfolie. Placera en guld eller silver papper tallriksunderlägg ovanpå tennfolie. Placera den första fyrkantiga tårta på bordet så att hörnen pekar topp till botten, och sida vid sida. Det kommer att se ut i form av en diamant.

Frost denna kaka i ditt val av glasyr. Placera tandpetare sticker halvvägs in i mitten av kakan. Vrid återstående fyrkantiga kakan så att det är diamant formad på mitten, ovanpå bottenskiktet. Frost översta lagret av bröllopstårta. Med hjälp av en glasyr gel i ditt val av färg, skriv dina initialer på toppen, mitten av det första lagret av bröllopstårta. Välja en tub glasyr i samma färg som gelen. Gör en Pilgrimsmussla design runt kanterna på varje diamant kaka skikt.

Rosor och Glitter Heart-Shaped Cake Design

Denna bröllopstårta design är fantastisk. För denna kaka design du behöver en stor kastrull hjärta kaka och tre piedestaler kaka som är olika höjder. Du kommer att behöva göra tre hjärta kakor i ditt val av smak. Placera en pappersspetsar tallriksunderlägg på toppen av varje piedestal. När din första hjärta kaka bakad, låt det svalna. Placera denna kaka på din första tårta piedestal. Börja bakning den andra hjärt kakan.

Frost den första hjärt tårta med ditt val av glasyr. Strö kakan med ätbara glitter. Placera en stor färdiga tuggummi pasta ökade i mitten av hjärtat. Wrap spetsband runt kanterna av hjärtat. Upprepa dessa steg för de återstående två hjärtat kakor. Visa dessa kakor så att den högsta kakan är installationen först, sedan det näst högsta, och sedan det minsta för en kaskad konstruktion.

Pulveriserad Spets och frukt bröllopstårta

Detta är en billig och slående, ett skikt bröllopstårta design. Detta är en stor bröllopstårta design för en avslappnad eller litet bröllop. Gör ett blad kaka i ditt val av smak. En chokladkaka som fungerar bäst för denna design. Placera en stor tallriksunderlägg på toppen av kakan. Välj en doily som täcker så mycket av kakan som möjligt. Försiktigt strö florsocker på toppen av doily. Ta försiktigt bort doily. Du bör ha en vacker spets design på toppen av bröllopstårtan. Placera några bitar av frukt i mitten och runt de yttre kanterna av bröllopstårta.

Pie Cake Design

Detta är en stor bröllopstårta design för dem som inte gillar tårta. Gör några pajer dussin mini med olika fyllningar. Gör en fin design för toppen av varje paj med mini kakmått. Använd en annan utformning för varje typ av paj fyllning. Placera pajer på en tre nivåer kaka plåt. Weave gröna vinstockar hela pajer. Knyt en vacker vit rosett på toppen av den första nivån.

Leave a Reply